A kezelés menete

 

A Maya fülgyertya használata: Fektesd a kezelendő személyt az oldalára, kényelmesen. A haját, arcát takard le egy törölközővel, és készíts a kezed ügyébe egy tálkába vizet. A gyertyát vízszintesen tartva gyújtsd meg a nem kúpos végénél. (Vigyázz, ilyenkor még elofordulhat, hogy elcseppen a viasz!) Amikor a gyertya egyenletesen lángra kapott a kúpos végét helyezd a kezelendő fülbe, és a kezelés alatt tartsd függőlegesen. A kezelés akkor hatásos, ha égés közben nem jön ki füst a gyertya mellett a fülből. Hagyd elégni a viaszrúd 2/3-át, majd óvatosan vedd ki a fülből a gyertya maradékát, és az odakészített vízbe nyomva oltsd el! Ismételd meg a kezelést a másik fülön is.
Ezután 15 percig hagyd pihenni a beteget. Minden alkalommal mindkét fület kezeld.
A Maya testgyertya használata: Köldökbe, vagy a kezelni kívánt helyen a bőrfelületre helyezzük. (Figyelj rá, hogy ne a gézfilterrel ellátott végét gyújtsd meg!)

FIGYELMEZTETÉS:
A fül,- és testgyertya a népi gyógyászat eszköze. Gyógyító hatása a tapasztalatokon alapul. Hivatalos klinikai teszteken nem esett át.
Használata nem helyettesíti a szakorvosi kezelést! 

Gyermekeknél a tisztítás kizárólag felnőtt jelenlétében végezhető.
Tilos! Perforált dobhártya esetén, illetve ha a páciens a gyertya anyagára, vagy a benne lévő hatóanyagra allergiás. Gyermekeknél 1 éves kor alatt nem ajánlott!

Szakmai információ:
Cserny Anna
Telefon :+36 30 206 30 40

Kereskedelmi információ:
Bíróné Dakó Tünde
Telefon: +36 30 934 25 34

Csak munkaidőben:
H-Cs 8-16, P 8-14

Cím: ORIGO Kkt, 6000 Kecskemét, Szegedi út 27.